Stimulacija mišic

Električna stimulacija mišic v boju z odvečnimi kilogrami

Električna stimulacija mišic BODY PRO je napredna tehnika, ki se po vsem svetu uporablja za tonifikacijo, preoblikovanje in utrjevanje trebuha, nadlakti, notranjega in zgornjega dela stegen, zadnjice in za vzdrževanje mišične mase.

Terapija deluje tako, da izbrani mišici pošlje majhen električni impulz. Možgani pošljejo sporočilo mišici, da se ta skrči tako kot med normalno vadbo.

S tem načinom terapije dopolnite svoj redni program vadbe, ne da bi obremenjevali sklepe, križ ali vrat in ramena.

Pri hujšanju večje teže je bistveno, da mišice ostanejo v tonusu in gibčnosti. Med terapijo se jelenje blazinice položijo na določene dele telesa in pošljejo globoko prodirajoče impulze v mišico, zaradi česar se krčijo in sproščajo ter simulirajo naravne mišične gibe. Ta aktivnost pospeši mišične funkcije, cirkulacijo, zmanjša zadrževanje tekočine in razstrupi telo, kar vodi do merljive izgube centimetrov.

Stimulacija mišic je zelo učinkovito zdravljenje, ki traja le 45 minut in ustreza 5-im uram v telovadnici.

Električno stimulacijo mišic že vrsto let uporabljajo profesionalni športniki, vzhodnoevropski olimpijski kandidati in fizioterapevti za izgradnjo mišične mase. Ta mišična vadba je priporočljiva za vse, vključno s tistimi, ki se ukvarjajo z bodybuildingom, dvigovanjem moči, borilnimi veščinami, boksom in atletiko, ali za ljudi, ki preprosto želijo doseči atletsko postavo.

Z električnim stimulatorjem mišic lahko z izbranim programom ciljamo na maščobne obloge pod povrhnjico. Ko razbijamo maščobne celice in povečamo celotni obtok krvi v telesu, izpraznimo vsebino trdovratnih maščobnih celic iz katerih je celulit. Oblikovanje telesa in lepši videz kože je učinkovito zaradi zmožnosti aparata BODY PRO, da cilja na maščobne obloge pod povrhnjico. V kolikor starejše osebe želijo shujšati veliko kilogramov so terapije s stimulatorjem mišic obvezne, zato da preprečimo odvečno kožo.

Če uporabljamo stimulacijo mišic hujšamo na želenih mestih, spodbujamo tvorbo kolagen in elastina, zato ne boste imeli odvečne kože!

 

1. Ali se lahko terapija kombinira z drugimi terapijami?

Stimulacija mišic se lahko kombinira z drugimi terapijami. Kombinacija je zelo priporočljiva. Naprava BODY PRO ima že vgrajeno MAGNETNO TERAPIJO. Magnetna terapija se lahko izvaja istočasno ali ločeno. Z magnetno terapijo vplivamo na poškodovane celice in jih regeneriramo.
Napravo BODY PRO lahko nadgradimo tudi z INFRARDEČO LUČJO in izvajamo terapijo istočasno z stimulacijo mišic. Na področju estetike tretmaji z infrardečimi žarki omogočajo ponovno ravnovesje v celični in izvencelični presnovi, kar je osnovni princip pri odpravljanju celulita. Prav revitalizacija celic in obnova krvnih in limfnih žil sta vzrok za pomembno izboljšanje cirkulacije, neobhodne postavke pri odstranjevanju estetskih napak, ki jih povzroča celulit. Rezultati s to kombinacijo so izredno dobri in hitro vidni.

2. Ali je stimulacija mišic varna za uporabo?

Da, terapija je varna za uporabo in ga že desetletja uporabljajo zdravniki, fizioterapevti, kozmetiki in kiropraktiki. Aparat ima 250 različnih programov za optimalne rezultate. V zadnjih 40 letih se v kozmetičnih salonih uporablja električna stimulacija za utrjevanje, krepitev in hitro izgubo centimetrov. Stranke vidijo fantastične rezultate in se z veseljem vračajo.

 

3. Ali lahko shujšamo z mišično stimulacijo in v kdaj so vidni rezultati?

Z mišično stimulacijo boste izgubili centimetre in ne kilograme To je pasivna vadba. V kolikor želimo izgubiti kilograme je potrebno zmanjšati vnos kalorij.
Že po prvi terapiji je počutje boljše. Vidni rezultati so običajno po 3-5 ih terapijah. Stimulacija mišic je zelo učinkovito zdravljenje, ki traja le 45 minut in ustreza 5 uram v telovadnici.
Pridobljene rezultate je potrebno vzdrževati.

 

4. Sem na dieti, mi bo stimulacija mišic pomagala?

Da, stimulacija mišic je idealna terapija ob dietni prehrani. Na ta način bomo dosegli, da bomo izgubljali maščobo na željenem mestu in da ne bomo imeli odvečne kože

 

5. Moram zmanjšati obseg pasu … ali bo stimulacija mišic v pomoč?

Da. Običajno je povečan obseg trebuha posledica prekomerne teže in ohlapen mišični tonus. Slab mišični tonus omogoča, da se pasna linija izboči navzven in se spusti na medenični pas. Močna vadba trebušnih mišic telo dobesedno potegne nazaj v obliko, okrepi ohlapnost in zaostri grde izbokline.

 

6. Ali bo stimulacija mišic pomagala bokom zadnjici in stegnom?

Da. Danes ženske nosijo hlače skoraj tako pogosto kot krila, zato je gladka linija na bokih in zadnjici nujna za vsako modno dekle. Izpuščene boke in povešeno zadnjico lahko drastično izboljša vadba z mišično stimulacijo. Stegna, tako imenovane »jahalne hlače«, lahko pokvarijo učinek najlepših oblačil in vzrok je pogosto ohlapnost mišičnega tonusa. Zaradi močne vadbe dolgih stegenskih mišic se te zategnejo in skrajšajo v dolžino, tako da konture stegna povlečejo nazaj v obliko in odpravijo »jahalne hlače«.

7. Kako sestaviti paket v spa centru ali kozmetičnem salonu?

Predno pričnemo sestavljati paket moramo dobro poznati svoje stranke. Poznati moramo njihove želje in njihove pričakovanja. Vsak salon ima namreč drugačno strukturo strank.
Priporočamo, da najprej oblikujete dva paketa. En paket vsebuje 12 obiskov, drugi polovico manj. Za optimalen rezultat se terapije izvajajo 2x ali 3x tedensko po 45 minut. 
Istočasno se na stranki izvajajo tri terapije: magnetna terapija, mišična stimulacija in infrardeča luč. Terapije se lepo dopolnjujejo tudi z ostalimi storitvami v kozmetičnem salonu. Nudimo brezplačno pomoč in svetovanje. 

 

Stimulator mišic + Magnetna Body Pro

490,00
Združene so koristne lastnosti elektrostimulatorja in magnetne terapije, ki pomagajo telesu priti v odlično formo in odlično počutje. BODY PRO nudi 250 programov, ki so namenjeni za dobro fizično počutje in lepoto telesa in obraza. Programi so razdeljeni na estetske, športne, za sprostitev in protibolečinske programe. Zahvaljujoč BODY PRO je možno izkoristiti tudi prednosti visokofrekvenčne magnetne terapije. Aparatu je že priloženih par magnetnih plošč. Blazine in razni dodatki je možno dokupiti kot dodatno opremo. Nikakor ne smemo pozabiti, da lahko aparat nadgradimo tudi z infrardečo lučjo. V tem primeru bost izvajali kar 3 terapije istočasno: infrardečo luč električno stimulacijo in visokofrekvenčno magnetno terapijo.

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja