Prikazovanje 1–9 od 13 rezultatov

Gobice za gumi elektrode 50 x 50 mm, par

4,50
Gobice za uporabo z gumi elektrodami.
  • izdelane iz trpežne pene - pred uporabo se peno zmoči z vodo
  • narejene kot žepek, v katerega se vstavi gumi elektroda
  • v kompletu sta 2 kosa gobic

jelenje blazinice, pakirano po 4 blazinice

14,2415,25
Usnjene blazinice jelenje kože z elektrodami. V ponudbi imamo dve velikosti blazinic. Pakirane so po 4 blazinice. Blazinice se pritrdijo na telo z modrimi elastičnimi trakovi.

jelenji copati

54,90
Unipolarni prevodni copati. Copati so iz jelenje kože. Namenjeni so povečanju cirkulacije obtoka. Uporablja se jih lahko na vse stimulatorje mišic.

Komplet jelenje blazinice in modri elastični trakovi

72,00
Komplet vsebuje: 6 elastičnih trakov + 12 jelenjih usnjenih elektrod:
  • 12 kom jelenjih blazinic velikosti 80x120cm
  • 2 kom elastičnih trakov dolžine 100cm
  • 2 kom elastičnih trakov dolžine 80cm
  • 2 kom elastičnih trakov dolžine 60cm

maska iz jelenje kože

54,90
Maska za lifting obraza. Maska in odprtine za oči,nos in usta. Pritrdi se jo s strakovi na ježke- ti trakovi so del maske. Masko se lahko uporablja na vse stimulatorje mišic.

modri elastični trak, različnih dolžin

7,609,00
Širina traku je 8 cm. Na voljo imamo različne dolžine. V kompletu je en trak. Trak je elastičen. Zapenjanje traku je na sistem ježka.

samolepljive elektrode -okrogle, premer 26mm

7,50
SAMOLEPILNE ELEKTRODE NA KLIP IZ PENE. Pakirane so po 30 nalepk.

samolepljive elektrode na klip

3,66
SAMOLEPLJIVE ELEKTRODE NA KLIP Samo za zunanjo uporabno. Poveži elektrode s kabli. Elektrode se dobro pritrdijo na očiščeno kožo. Po tretmaju se elektrode nežno odstranijo. Elektrode imejte shranjene v pvc vrečki in jih ne izpostavljajte toploti -soncu, radiatorji,.... Elektroode lahko uporabljate večkrat. Uporabili jih boste lahko cca. 40 krat (če boste elektrode nanašali na mastno kožo se elektrode hitreje obrabijo) Samolepljive elektrode lahko uporabljate na vseh stimulatorjih mišic Sport elect, Compex, MiaPharma, Globus, Cefar-Compex, Sinkopa, Enraf-Nonius, Medikoel, itd.... V kolikor vaš stimulator mišic nima izhoda na klip ampak ima izhod na vtič zamenjajte izhod z razdelilcem. Elektrode na klip so bistveno cenejše napram elektrodam na vtič. Paket vsebuje 4 nalepke samolepljivih elektrod. Elektrode so pravokotne oblike premera: 45 mm x 80 mm Po super ugodni ceni!

samolepljive elektrode na klip iz pene

6,0018,00
Paket vsebuje 4 nalepke samolepljivih elektrod. Elektrode so pravokotne oblike premera: 45 mm x 80 mm Po super ugodni ceni!