Magnetna terapija

Odstranimo gube z rdečimi in modrimi žarki

LED svetlobna terapija je izredno priljubljena terapija v kozmetiki. Rdeča barva se pretežno uporablja za preprečevanje staranja, modra za zdravljenje aken in vnetij. Ker žarki ne vsebujejo ultravijoličnih žarkov se lahko izvajajo terapije redno in ne povzroča opeklin. Postopek je varen, za vse tipe kože kot tudi za vse odtenke kožnih barv.

LED svetlobna terapija se uporablja že dolgo. Prvotno je sistem razvila NASA za uspevanja rastlin na vesoljskih plovilih. Šele nato so ugotovili, da ima pozitivne učinke tudi na kožo. Pričeli so temeljito raziskovati učinke. Raziskave so pokazale, da terapija poveča tvorjenje kolagena, ki posledično zgladi kožo in zmanjša gube, odpravi akne in starostne pege. Pri LED svetlobni terapiji se uporabljajo različne frekvence ali valovne dolžine. Sem spadajo frekvence rdečih in modrih žarkov, ki ne vsebujejo ultravijoličnih žarkov in se zlahka absorbirajo v kožo.

Rdeči žarki ali infrardeča svetloba se uporablja za zdravljenje povrhnjice. Žarki stimulirajo kolagenske beljakovine. Več ko ima koža kolagena, bolj bo koža videti gladka in polna, videz linij in gub se zmanjša. Rdeči žarki zmanjšajo tudi vnetja, izboljšajo cirkulacijo. Koža je videti bolj sijoča, zdrava.

Modri žarki so usmerjeni na žleze lojnice. Te žleze se nahajajo pod lasnimi mešički in so pomembne za hranjene kože in las, da se ne izsušijo. V kolikor so te žleze preveč aktivne imamo posledično mastno, aknasto kožo. Z modrimi žarki uničimo bakterije, ki povzročajo akne pod kožo. Zato z modrimi žarki uspešno zdravimo huda stanja aken, vključno s cistami in vozlički.

V kombinaciji modre in rdeče svetlobno terapijo izvajamo terapije za zdravljenje aken, zmanjševanje brazgotinjenja, izvajamo protivnetne terapije, celjenje kožnih opeklin tretje stopnje in podobno.

Terapija se izvaja približno 20 minut. Običajno se potrebuje 10 tretmajev, odvisno glede na trenutno stanje in kakšen rezultat želimo doseči. Terapije se izvajajo enkrat tedensko. Rezultati so dramatični in opazni. Po zaključeni seansi terapij je potrebno stanje ohranjat. Zato je potrebno s terapijami nadaljevati. Terapije za ohranjanje stanja se izvajajo enkrat na nekaj mesecev.

Terapija se lahko izvaja na kateremkoli delu telesa. Najbolj priljubljena uporaba je na obrazu. Ne smemo pozabiti na vrat in prsni koš, ki kmalu pričneta kazati znake staranja.

Terapija je priporočljiva tudi za področje trebuha po opravljenem carskem rezu ali po drastični izgubi telesne teže.

Ameriška akademija za dermatologijo meni, da je ta terapija varna. Ker LED svetloba ne vsebuje UV žarkov, velja za varnejšo obliko svetlobne terapije. Terapija je neinvazivna in po terapiji ni potrebno okrevati.

Aparat za magnetno terapijo Biosalus, Miapharma, vsebuje ročko s katero se izvajajo terapije z rdečo in modro svetlobno magnetno terapijo.

Magnetna naprava BIOSALUS

2.100,00
Nizka in visoka frekvenca magnetne terapije v eni napravi! BIOSALUS je naprava z visoko in nizko frekvenco in izkorišča elektromagnetno energijo za zdravljenje različnih diagnoz. Naprava je združljiva z napravami, ki so opremljene z visokofrekvenčnimi magnetnimi vtiči kot so na primer: vzmetnice- blazine, trakovi, telovniki in podobno. Uporaba naprave BIOSALUS je zelo enostavna. Enostavno nastavite magnetne plošče in/ ali dodatkov na predel telesa, ki ga želite tretirati in pričnete z delom s pomočjo enega od 92 programov. Aparat je bil zasnovan in oblikovan za uporabo različnih področij, vključno z:
  1. Dokončno zdravljenje
  2. Fizioterapijo
  3. Estetiko
  4. Zdravljenje doma
Proizvajalec izjavlja, da je naprava BIOSALUS medicinski pripomoček.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja