Magnetna terapija

Merili smo rezultate magnetne terapije BIOSALUS

Znanje o magnetni terapiji je že samo po sebi dovolj prepričljivo, pa vendar jaz ne bi bila jaz, če ne bi pri vsaki stvari imela lastnih rezultatov. Tako sem se lotila zdravljenja, nekaj let ne spremenjenega stanja. Prepričana sem bila da rezultati bodo, vendar sem bila pozitivno presenečena, ker takšnega izboljšanja nisem pričakovala.

Pri terapijah smo uporabili magnetno blazino in magnetne plošče z visoko in nizko frekvenco. Pri tem aparatu je možnost priklopiti tudi dodatke in tako izvajati terapijo s tremi izhodi.

Želela sem dokazati, da je magnetna terapija BIOSALUS zelo učinkovita, zato sem si zadala cilj da pomagam pri izboljšanju prekrvavitve noge in celjenju ran.

Vse paciente sem prosila, da mi sproti poročajo kaj se jim dogaja oziroma kaj občutijo, ker magnetne terapije ne zaznavamo, lahko zaznamo samo spremembe ki jih povzroča.

Krčne žile

Gospod je uporabljal magnetno blazino z aparatom BIOSALUS. Na nogo si je položil tudi magnetne plošče visoke in nizke frekvence.
Končni rezultat je v roku 6-ih mesecev. Rezultat je več kot očiten. Slika ni retuširana. Slikana z mobilnim telefonom.

 

Varice in thrombophlebitis

Pri stranki sem pričakovala spremembe glede počutja in lažjega gibanja brez bolečin. Zunanja rana je bila neobčutljiva, tako da se je pacient večkrat spraskal do živih ran in tega ni čutil.

Izvrstne rezultate prvega primera smo imeli že po šestih terapijah- varice in thrombophlebitis:

Pri tem primeru sem pričakovala spremembe glede počutja in lažjega gibanja brez bolečin. Zunanja rana je bila neobčutljiva, tako da se je pacient večkrat spraskal do živih ran in tega ni čutil.

Med terapijo čuti pulz na par minut, opisuje da čuti, kot bi se ga iz znotraj na ven rahlo dotikalo več iglic hkrati, noge z vsako minuto postajajo toplejše ( to se čuti tudi ob dotiku). Spremembe se dogajajo tudi na drugi nogi in v želodcu. Ker je bil na želodcu opravljen obsežen operativni poseg, tudi tam čuti toploto (boljšo prekrvavitev).

Prva terapija – program za zmanjšanje akutnih in kroničnih vnetij. Ki vplivajo na žile

Po prvi terapiji takoj čuti mehkejše in lažje noge. Kasnejša opažanja pa so, da so noge ostale tople (kar pomeni da so ostale prekrvavljene). Na rani so videti rahle spremembe.


Druga terapija :
 Že na začetku čuti enakomeren pulz in ogrevanje nog. Še vedno, vendar veliko manj, čuti kot bi ga rahlo špikalo od znotraj na ven. Vedno bolj čuti spremembe, ki jih povzroča magnetna terapija. Tukaj moram še enkrat poudariti, da magnetne terapije ne zaznavamo, zaznamo lahko le spremembe, ki jih povzroča. Te spremembe pa v večini čutijo tisti, ki imajo večje težave oziroma jim magnetna terapija zelo izboljšuje stanje. Lahko jo občutijo tudi izredno senzibilni ljudje, ki pa so bolj izjeme kot ne.


Po tretji terapiji občuti pulz, brez špikanja in ogrete noge. Splošno počutje se mu je izboljšalo in čuti več energije. Zaradi celjenja ga rana bolj srbi. Pacientova žena (zdravstvena delavka) je prva opazila, da se je brazgotina ulkusa bistveno zmanjšala. Po vseh teh letih ne more verjeti, da je taka sprememba v izgledu in počutju. Z vsako naslednjo terapijo se stanje zelo izboljšuje, nad mojimi pričakovanji in tudi njegovimi. Po šestih terapijah v obdobju 11 dni, je njegovo stanje izboljšano, kot tudi fizično počutje. Pred terapijami ne more prehoditi večje razdalje brez bolečin, po terapijah prehodi vsaj dvakrat toliko kot prej. Splošno počutje se še izboljšuje in ima veliko več energije. S terapijami še nadaljujemo in pričakujem še boljše rezultate, ko končamo pa bo uporabljal magnetno terapijo tudi sam doma (ML2- magnetna terapija za domačo uporabo).

Zlom gležnja za katerega je bila predvidena operacija

Kot že rečeno gre v tem primeru za zlom gležnja in hematomi. Izvedli smo dve terapiji za celjenje zloma skozi mavec. Terapije smo začeli po petih tednih mavca. Hematomi in zatrdline na trebuhu so posledica injekcij za redčenje krvi in jih nismo posebej tretirali, vseeno je bilo vidno izboljšanje.

Magnetno terapijo izvajamo čez mavec.

Med drugo terapijo že čuti pulz na mestu poškodbe in prekrvavljeno nogo. Po terapiji tudi na prstih opazi, da so bolj rožnati in ne postajajo več tako izrazito modri.


Vidno izboljšanje prekrvavitve noge. Noga ni več “modra”.

Pacient bo poskušal pridobiti RTG slike, da lahko preverimo kako se je celila kost pred magnetno terapijo in po njej. Dodatni rezultati so se pokazali na trebuhu.

Hematomi in zatrdline na trebuhu. Vidno izboljšanje takoj po terapiji. Podpludbe so se začele razlivati, zatrdline pa so se bistveno zmanjšale.

Po prvi terapiji je pacient še uporabljal injekcije za redčenje krvi, vendar novi hematomi in zatrdline niso nastali.

Podpludbe so se začele razlivatizatrdline pa so se bistveno zmanjšale.

To sta samo dva primera na katerih se lahko dokaže, da je magnetna terapija močna in učinkovita metoda za raznovrstne težave. Rezultati so res izjemni na vseh področjih. Tako v zdravstvu, fizioterapiji, kot tudi v kozmetiki.

Bolečine po vadbi

Želeli smo preveriti, če se bo stanje oziroma izgled kaj izboljšal samo po eni terapiji in preprečiti bolečine po vadbi (muskelfiber),saj je bila to prva vadba po enem letu. Po operaciji se je v treh mesecih zacelilo do stanja na prvi sliki, potem pa sprememb v barvi kože ni bilo.


Po 50 min terapije se opazi sprememba barve kože in manj izraziti barvni fleki. Med terapijo čuti toploto po celem telesu, drugih občutkov nima. Po terapiji se počuti lahkotno in poln energije. Naslednji dan ni »muskelfibra«, kar pomeni da smo dosegli želeni rezultat.

Ščitnica

Hude težave s ščitnico ji povzročajo kronično utrujenost, zjutraj ji primanjkuje energije in potrebuje zelo veliko časa, da se odpravi od doma.
Naredili smo ji terapijo za odpravljanje utrujenosti zaradi telesne oslabelosti. Takoj po terapiji je imela občutek, da je telo napolnjeno z energijo. Občutek je bil podoben, kot takrat ko smo po kakšni športni aktivnosti prijetno utrujeni in polni energije. Naslednji dan se je učinek terapije pokazal v pravi meri. Njena opažanja so bila, da je zjutraj opravila stvari veliko lažje in predvsem hitreje, brez posebnega napora. Poudarila je tudi, da smo terapijo delali v tednu, ki je bil veliko bolj naporen kot običajno.

Lahko zaključimo, da se je terapija izkazala za več kot učinkovito.

Hernia

Že leto dni ji povzroča težave hernia, katero je zdravila pri fizioterapevtu, kiropraktiku, bioenergetiku… Zanimalo nas je koliko bo v njenem primeru pomagala magnetna terapija. Naredili smo ponovno samo eno terapijo. Med terapijo je čutila samo toploto, takoj po terapiji pase še ni znala opredeliti.
Naslednji dan je sporočila: Izmed vseh terapij (vsako terapijo je imela večkrat) se mi zdi, da mi je magnetna terapija še najbolj pomagala. Zjutraj sem brez težav vstala, nisem čutila nobene bolečine. Bolečine so drugače najbolj prisotne pri vstajanju iz postelje.


Male živali

Kuža pasme Shar Pei ( znani so po izredno občutljivi koži) ima težave z dermatitisom in bakterijam na koži, ki mu povzročajo odprte rane po koži. Enkrat tedensko, ga umivajo s posebnim antibakterijskim šamponom, vendar se rane ne posušijo. Lastnica je bila trdno prepričana, da njen pes ne bo ležal na magnetni blazini, saj je njegov karakter zelo poseben in je običajno zelo nervozen kuža.
Večkrat smo poudarili da živali, za razliko od ljudi, čutijo magnetizem in kadar imajo težave, se kar sami uležejo na blazino. Ljudje se lahko prepričamo, da nam nekaj pomaga (tudi če nam ne), živali pa tega placebo učinka nimajo.

Rezultat: Kuža je brez težav skočil na blazino in na njej ležal celih 45 min. Najbolj je presenetilo lastnico (mislim, da je malo skrbelo), kako je njen kuža umirjen, saj velja za zelo nemirnega. Zanimivo je bilo tudi po terapiji, ko se je program zaključil in smo aparat ugasnili, je čez čas kuža skočil nazaj na kavč in razmetal s tacami deko. Naša razlaga je bila, da je hotel še ležati na magnetizmu in ker ga ni bilo, je razmetal. Ves čas po terapiji se je kuža smukal okoli mene in se mi dobrikal.

Lastnica je sporočila, da so se njenemu Shar Pei-u ranice posušile po eni sami terapiji.

osebni trener

Gregor Sobočan, z desetletno profesionalno rokometno kariero, ter svetovni in evropski podprvak v girevoyu je na Facebooku delil svojo izkušnjo Biosalusa.


Nogometni klub

Nogometni klub Radomlje na pripravah uporabljajo magnetno terapijo BIOSALUS.


regeneracija telesa

Kettlebells center v Ljubljani z ekipo v samem svetovnem vrhu: Maruša Karničar je osvojila 2.mesto na odprtem prvenstvu v Zagrebu in Špela Žužek svetovna prvakinja regenerirata telo z napravo Biosalus.

Osebna izkušnja Tine

Mirne vesti lahko zatrdim da se je magnetna terapija, v vseh treh primerih, več kot izkazala. Večina drugih držav ima že nekaj let tako dobre rezultati , zdaj jih imamo končno tudi mi. Vsi, ki me poznajo, vedo, da moje trditve izhajajo iz temeljito preverjenih rezultatov in mi zato zaupajo. Nikoli ne priporočam ničesar v kar nisem 1000% prepričana. Magnetno terapijo BIOSALUS zelo priporočam.

Zdaj je že nekaj mesecev minilo, odkar preizkušam magnetno terapijo pri različnih težavah in beležim rezultate. Toliko različnih bolezni in poškodb sem že testirala in pri vseh so bili rezultati, pri nekaterih takoj, nekateri pa po nekaj terapijah. Na sebi sem testirala univerzalni program po katerem sem imela občutno več energije in nisem čutila nobene utrujenosti po napornem dnevu.

Potem pa je prišel ponedeljek, ko sem hitela od doma in si pri oblačenju bunde priščipnila živec v torakalnem delu (mislim da med drugim in tretjim torakalnim vretencem). Cel dan sem imela natrpan in ni bilo časa razmišljati o bolečini, tako je minil dan, magnetno terapijo pa si nisem mogla naredit, ker je bila na testiranju na pripravah nogometnega kluba. Noč je bila zelo dolga, saj sem se ob vsakem premiku zbudila.

Zjutraj pa »šok«, čutila sem da sem neprespana, vendar pa nisem pričakovala takega odseva v ogledalu. Ko sem se pogledala, sem imela celo levo stran obraza zatečeno ( oko, nos in ustnico).  Nekaj časa je trajalo, da se je limfni obtok spet sprožil, seveda z mojo pomočjo (limfna drenaža). O bolečinah živca pa ne rabim razlagat. Magnetne terapije še nisem dobila nazaj, zato sem si morala pomagati z analgetiki (zdravilo proti bolečini). Popoldne sem dobila magnetno terapijo, vendar pa je do večera nisem uporabila, ker čas ni dopuščal in ker sem čakala da analgetik popusti, le tako sem lahko preverila koliko mi bo magnetna terapija pomagala.

Končno je prišel večer, ko so šli otroci spat sem si pripravila magnetno terapijo. Pripravila sem blazino, plošče sem položila na blazino v torakalni predel, nastavila program za zdravljenje živcev in 45 min počivala. Po približno 30 minutah sem dvignila glavo, da bi preverila koliko časa je še ostalo in v tistem trenutku nisem razmišljala o bolečini, ko mi je partner rekel če bom zdaj rekla da je pa kar dobro. Ker sem se tako dvignila nisem niti opazila da sem bila skoraj tako gibljiva kot pred poškodbo. Partner pa je takoj opazil, saj sem se dva dni zelo težko premikala.

Živec je še vedno bolel, vendar toliko manj, da drugi niso nič opazili da je z menoj kaj narobe, gibljivost se je skoraj v celoti povrnila z samo eno terapijo. Živec sem pozdravila v treh dneh, brez blokad ali analgetikov, kot sem jih potrebovala pred leti, ko sem imela težave z vratnim živcem kateri mi je onemogočal delo z roko. Takrat sem potrebovala nekaj tednov, da sem roko spet lahko dvignila.

Magnetna terapija me je prepričala že v prvih testiranjih pri »pacientih« in njihovimi opisi kaj se jim dogaja. Zdaj pa sem imela svojo izkušnjo pri resni težavi in lahko rečem samo, HVALA.
Tina Počervina Štebih in Tatjana Bizjak

Magnetna naprava BIOSALUS

2.100,00
Nizka in visoka frekvenca magnetne terapije v eni napravi! BIOSALUS je naprava z visoko in nizko frekvenco in izkorišča elektromagnetno energijo za zdravljenje različnih diagnoz. Naprava je združljiva z napravami, ki so opremljene z visokofrekvenčnimi magnetnimi vtiči kot so na primer: vzmetnice- blazine, trakovi, telovniki in podobno. Uporaba naprave BIOSALUS je zelo enostavna. Enostavno nastavite magnetne plošče in/ ali dodatkov na predel telesa, ki ga želite tretirati in pričnete z delom s pomočjo enega od 92 programov. Aparat je bil zasnovan in oblikovan za uporabo različnih področij, vključno z:
  1. Dokončno zdravljenje
  2. Fizioterapijo
  3. Estetiko
  4. Zdravljenje doma
Proizvajalec izjavlja, da je naprava BIOSALUS medicinski pripomoček.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja