Magnetna terapija

Premagajte celulit z magnetno terapijo

Zakaj so umetniki prejšnjih časov tako naturalistično, tako neprikrito kazali celulit? Odgovor je enostaven. Nihče, prav nihče se ni vznemirjal zaradi jamic na bedrih. Takrat niso mislili, da to ni lepo. Zelo malo ljudi je lahko videlo golo žensko. Kopalni kostumi so zakrivali žensko telo do kolen, dame so se umivale samo v prisotnosti služabnikov, pred katerimi jih ni bilo sram. Današnja moda grdih blazinic, ki se pojavijo na stegnih, bokih, kolenih in na nadlakti, prav nič ne prekrije. To je problem, ki ga pozna že prav vsaka ženska, ne glede na starost, telesno aktivnost in telesno težo. Označuje podkožne skupke maščevja in vezivnega tkiva na stegnih, bokih, trebuhu, nadlakti in golenih.

Dejstvo pa je, da ga imamo ženske z leti vse več in več, saj je celulit posledica slabenja veznih tkiv podkožnih maščobnih celic, vezna tkiva pa so seveda z leti vse manj elastična. Še en razlog več, zakaj imamo ženske z leti vse več celulita, tiči v tem, da ženske v povprečju vsakih deset let izgubimo 2,2 kilograma mišičnega tkiva, pridobimo pa kar 6,8 kilograma maščobe! Strašljiv podatek, kajne?

Danes lahko odpravimo neestetske celulitne nepravilnosti in lahko premagamo celulit. Vitko in gibčno telo niso več samo sanje, temveč cilj, ki ga lahko dosežemo. Ena izmed možnosti za doseganje tega cilja je tudi magnetna terapija, ki na hiter, varen in učinkovit način ponuja profesionalno oblikovanje in krepitev mišic ter telesa.

Z magnetno terapijo napolnimo in regeneriramo celice, ki jim primanjkuje vitalne energije, spodbudimo naravne organske obrambe, poskrbimo za boljšo prekrvavitev, pospešimo delovanje limfnega sistema, razstrupimo telo, povečamo izrabo kisika v celicah. Sami rezultati magnetne terapije so zelo naravni, stimulacija je zelo prijetna – prav tako kot bi se razvajali z masažo. Po terapiji je telo bolj čvrsto in bolj zategnjeno, koža dobi popolnoma nov sijaj, neestetske gube in vdolbine na koži pa se opazno zmanjšajo, oziroma, izginejo, in seveda, sama motivacija je odlična: rezultati so vidni takoj po prvem tretmaju!

Eni izmed najbolj priljubljenih aparatov za magnetno terapijo različnih kozmetičnih salonov po vsej Evropi pa so vsekakor MiaPharma aparati, BIOSALUS in BODYPRO. Aparati so zelo učinkoviti, rezultati so hitri in neposredni, ravnanje z njim pa je super preprosto. Z njimi boste hitro preoblikovali lokalno debelost, z lahkoto negovali pomarančasto in grobo kožo, izboljšali plastičnost in tonus tkiv, odstranili vse neestetske gube in vdolbine, pospešili delovanje anti – celulitnih in oblikovalnih krem, ponovno oživeli lokalni obtok in hranilnost kože … Največji mori vseh žensk pa boste končno povedali – Zbogom!

 

Magnetna naprava Bimag

99,00
BIMAG je visokofrekvenčna naprava, ki izkorišča elektromagnetno energijo za zdravljenje različnih diagnoz. Ta naprava je združljiv z napravami ki so opremljeni z visokofrekvenčnim magnetnim vhodnim priključkom kot so vzmetnice, pasovi, telovniki,… Uporaba BIMAG naprave  je zelo enostavna. Napravo postaviti na predel telesa, ki ga želite zdraviti in pritisnite gumb start. Lahko pa napravo uporabljate preko priključkov kot so vzmetnica- blazina, pas, telovnik,… BIMAG naprava  ima dva izhodna priključka, tako da lahko istočasno uporabljate več dodatne opreme (na primer: vzmetnica- blazina in pas okoli vratu istočasno) Generatos z visoko frekvenco za magnetno terapij

Magnetna naprava BIOSALUS

2.100,00
Nizka in visoka frekvenca magnetne terapije v eni napravi! BIOSALUS je naprava z visoko in nizko frekvenco in izkorišča elektromagnetno energijo za zdravljenje različnih diagnoz. Naprava je združljiva z napravami, ki so opremljene z visokofrekvenčnimi magnetnimi vtiči kot so na primer: vzmetnice- blazine, trakovi, telovniki in podobno. Uporaba naprave BIOSALUS je zelo enostavna. Enostavno nastavite magnetne plošče in/ ali dodatkov na predel telesa, ki ga želite tretirati in pričnete z delom s pomočjo enega od 92 programov. Aparat je bil zasnovan in oblikovan za uporabo različnih področij, vključno z:
  1. Dokončno zdravljenje
  2. Fizioterapijo
  3. Estetiko
  4. Zdravljenje doma
Proizvajalec izjavlja, da je naprava BIOSALUS medicinski pripomoček.

Magnetna naprava ML2 magneto light

1.770,00
Inovativna naprava, ki združuje IPL in magnetoterapijo. Vsebuje kar 46 programov terapevtskih postopkov, za odpravo bolečin in uporabo v kozmetični dermatologiji. Idealen je za dom ali profesionalno uporabo, za obraz in telo (proti celulitu, bolečinam, raznim boleznim, osteoporozi, itd.).

Magnetna naprava ML2 medical pro

380,00
Visokofrekvenčni generator za magnetno terapijo. ML2 MEDICAL PRO je visokofrekvenčni generator. Uporablja se za zdravljenje različnih patalogij. Naprava je združljiva z pripomočki, ki so opremljeni z visokofrekvenčnim magnetom. Pripomočki so vzmetnice- blazine, pasovi, telovniki, obrazna maska,… Uporaba ML2 MEDICAL PRO je zelo enostavna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja