Z uporabo spletne trgovine miapharma.si se strinjate z vsemi spodaj navedenimi prodajnimi pogoji.

Podatki o podjetju
Ime podjetja: Kremca.net d.o.o.
naslov: Ulica Toma Zupana 21, 4202 Naklo
davčna številka: SI57646465
gsm / Viber / WhatsApp: 00386 41 864 556
e-mail: info@miapharma.si

Cena:
Vse cene so v EUR ter vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV).
Navedene cene veljajo izključno za naročila opravljena preko spletna.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga:
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@miapharma.si da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek poštnine. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.  Podjetje vrne prejeto plačilo z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik razen v primeru, če je plačnik poravnal znesek z gotovino kurirju dostavne službe. Vsa plačila, ki jih prodajalec prejme od dostavne službe so izvršena preko transakcijskega računa, zato se prodajalec zavezuje, da bo opravil vračilo kupnine preko transakcijskega računa v čim krajšem možnem času in ne kasneje od 14 dni od opravljenega vračila.
Rabljenih aparatov ne odkupujemo. Prav tako ne dajemo aparatov v najem.
Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

Reklamacije:
V kolikor je izdelek, ki ste ga prejeli poškodovan ali neuporaben, vas prosimo, da ga v roku 10 dni pošljete na naš naslov:
Kremca.net d.o.o.
Ulica Toma Zupana 21
4202 Naklo, Slovenija

Paketov z odkupnino ne sprejemamo.
Pošiljki priložite kopijo računa in opis napake oz. poškodbe izdelka. Če je napaka oz. poškodba nastala zaradi nepravilnega ravnanja z izdelkom, izdelka ne moremo zamenjati.

Stvarna napaka:
Potrošnik lahko napake na kupljenem blagu uveljavlja iz naslova garancije ali iz naslova stvarne napake, kot to predvideva Zakon o varstvu potrošnikov- ZVPOt.
Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:

  • odpravi napako na blagu ali
  • vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
  • blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali
  • vrne plačani znesek.

V vsakem primeru ima potrošnik tudi pravico, da od prodajalca zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih delov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka tega člena.
Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

Vračilo poškodovanih pošiljk
Če si ob prevzemu pošiljke opazil, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, moraš sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenija. To storiš tako, da paket prineseš na pošto, ki ti je paket dostavila in poštne uslužbence opozoriš, da je treba izpolniti obrazec Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga nato tudi podpišeš. Skupaj z Pošto Slovenija bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Način plačila:
 Ob povzetju: ob prevzemu pošiljke vrednost pošiljke plačate poštnemu uslužbencu.
– Po predračunu: pošljemo vam predračun. Ko prejmemo vaše nakazilo vam priporočeno pošljemo blago ali pa vam ga pripravimo za vaš osebni prevzem.
 Neposredna bančna transakcija: Znesek nakupa nakažete na naš poslovni račun. Po prejetem nakazilu vam naročene izdelke pošljemo.
– Plačilne kartice: MasterCard, Visa

Garancija
Tehnični artikli imajo garancijo. Garancija je navedena na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Dostava in dobavni rok:
Dostava v Sloveniji poteka preko Pošte Slovenije.
Naročeno pošljemo v roku 1-2 delovnih dni.
V primeru plačila na TRR začne dobavni rok teči prvi delovni dan po prejemu potrdila o plačilu.
V kolikor je za naročen izdelek rok dobave daljši, ponudnik uporabniku/kupcu pošlje elektronsko obvestilo o predvidenem možnem roku dobave.

Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

Poštnina v Sloveniji:
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 75€.
Cena poštnine je 3,85€ z davkom.
Blago lahko osebno prevzamete v Ljubljani ali Naklem pri Kranju. – Samo po predhodnem dogovoru.

Poštnina po Svetu: 
Se obračuna dejanska poštnina po ceniku Pošte Slovenije. Cenik je objavljen na povezavi: https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-postnih-storitev-mednarodni-promet.pdf
Pišite nam na info@miapharma.si in vam bomo izračunali vaš strošek poštnine.

Varnost
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanje osebnih podatkov, naročil ter plačil. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovoren za kakršnekoli poškodbe računalniške/strojne opreme ali druge lastnine ter morebitne vnose virusov, ki bi lahko prizadeli uporabnikovo opremo zaradi obiska spletne strani, prenosov besedil, slik, podatkov. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika. Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za morebitno nastalo škodo, zaradi netočnih in neresničnih podatkov.

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om, Ur. list RS, št. 43/2004) in zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni s spletne strani: www.miapharma.si bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. V posameznih primerih pa se lahko zgodi, da vam ponudnik izdelka ne more dostaviti, ker je razprodan in ni več na zalogi. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla.
Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova  info@miapharma.si . Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Podjetje se trudi, da se spori  rešujejo izvensodno.

Lastninska pravica
Ponudnik si pridržuje lastninsko pravico na poslanih izdelkih, vse dotlej dokler le-ti niso v celoti plačani. Vse cene so v EUR.