Prikaz vseh 8 rezultatov

Magnetna blazina – enojno ležišče

210,00
Magnetna blazina in dodatki so narejene iz visoko inovativne, tehnološke tkanine, pridobljene z združevanjem srebrnih vlaken, karbonskih vlaken in bakra. Kombinacija tkanine je antistatična in mehka na dotik.  Omeniti je potrebno, da tkanina ni čutiti kovinska kljub srebrnim, karbonskim in bakrenim vlaknam, ampak je čutiti mehko prevladujoče blago. Blazino položite na žimnico na kateri spite. Pozitivni učinki za telo se pričnejo takoj. In sicer manj prostih radikalov, telo se hitreje regenerira, imate večjo fizično moč, spanec je mirnejši. Da povečate učinkovitost same blazine jo priklopite na aparat za magnetno terapijo. Kako zdravimo telo z elektromagnetno blazino smo pisali v Vse o magnetni blazini. Velikost 80 x 190 cm.

Magnetna blazina – zakonska postelja

360,00
Magnetna blazina in dodatki so narejene iz visoko inovativne, tehnološke tkanine, pridobljene z združevanjem srebrnih vlaken, karbonskih vlaken in bakra. Kombinacija tkanine je antistatična in mehka na dotik.  Omeniti je potrebno, da tkanina ni čutiti kovinska kljub srebrnim, karbonskim in bakrenim vlaknam, ampak je čutiti mehko prevladujoče blago. Blazino položite na žimnico na kateri spite. Pozitivni učinki za telo se pričnejo takoj. In sicer manj prostih radikalov, telo se hitreje regenerira, imate večjo fizično moč, spanec je mirnejši. Da povečate učinkovitost same blazine jo priklopite na aparat za magnetno terapijo. Kako zdravimo telo z elektromagnetno blazino smo pisali v Vse o magnetni blazini. Velikost 160x190 cm.

Magnetni jopič

159,00
Magnetni jopič za izvajanje magnetne terapije.

Magnetni obrazni trak

39,00
Koristen pripomoček za tiste, ki trpijo zaradi nevralgije trigeminalnega živca, zobobola in podobno. Prav tako je magnetni obrazni trak namenjen vsem tisim, ki želijo odložiti procese staranja (zdravljenje anti age).

Magnetni trak za komolec/koleno/ramo

49,00
Multifunkcijski trak, ki se lahko uporablja za ralične predele telesa. Z njim boste lahko tretirali ramo, koleno, komolec.

Magnetni trak za ledveni del

49,00
Multifunkcijski trak, ki se lahko uporablja za ralične predele telesa.

Magnetni trak za vrat

39,00
Magnetni trak za vrat je namenjen vsem ki imajo bolečine v vratu ali cervikalnem predelu.

Sonda za fotokatalizo

210,00
magnetna sonda s fotokatalizo Pulzna svetloba premera 30- nova serija.