Prikaz vseh 3 rezultatov

AngelSounds – Classic – poslušalec srčka nosečnic

42,0044,00
Poslušajte srček svojega še nerojenega dojenčka. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSound je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novega življenja v prijetnem in domačem okolju. S svojim magnetofonom (telefon, računalnik, kasetnik,...) za vedno posnemite prve zvoke otroka. Za snemanje potrebujete kabel na "bananco".

AngelSounds – Classic Mini – poslušalec srčka v času nosečnosti

34,0036,00
Izdelek AngelSounds MINI je nov izdelek. Je fizično manjši. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSound je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novege življenja v prijetnem in domačem okolju. Aparat AngelSounds lahko povežete s svojim telefonom ali drugo napravo ki omogoča snemanje. Za snemanje potrebujete ustrezen kabel. Brez kabla ne morete povezati napravi. Kabel ni priložen.

AngelSounds Mini z aplikacijo

51,0052,90
Veseli smo, da imamo v ponudbi dva modela AngelSounds CLASIC in MINI s posebno mobilno aplikacijo. Od sedaj boste lahko razvoj svojega dojenčka spremljali preko mobilne aplikacije. Izbirate lahko med dvema modeloma AngelSounds in sicer AngelSounds MINI in AngelSounds CLASIC. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSounds je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novega življenja v prijetnem in domačem okolju. Z napravo s katero lahko snemate lahko posnemite prve zvoke otroka. Napravo ne morete povezati z bluetootom.