Smo zastopniki za medicinske pripomočke. V naši ponudbi imamo tako medicinske pripomočke za poslušanje dojenčkovega srčka, oximeter, merilec krvnega tlaka, pametna osebna tehtnica za domačo uporabo.

Izdelki so izredno kvalitetni in po dostopni ceni.

Naš prodajni hit je AngelSounds za poslušanje dojenčkovega srčka. To je nepogrešljiv pripomoček med vsako nosečnostjo. Nosečnice in njeni otroci, partner, širša družina in prijatelji se tako lažje in hitreje povežejo z novim dojenčkom , poleg tega spremljajo njegov razvoj. Nosečnice pravijo, da ni lepšega ko slišiš otrokov srček in veš da je z njim vse dobro.

Merilec krvnega tlaka in oximeter sta v tem Covid-19 obdobju nepogrešljiv pripomoček vseh. Nizka raven kisika v krvi in ali imate visok ali nizek krvni tlak, ali vam mogoče še nevarno niha, to so prvi znanilci kdaj obiskati zdravnika.

Prikaz vseh 8 rezultatov

AngelSounds – Classic – poslušalec srčka nosečnic

42,0044,00
Poslušajte srček svojega še nerojenega dojenčka. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSound je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novega življenja v prijetnem in domačem okolju. S svojim magnetofonom (telefon, računalnik, kasetnik,...) za vedno posnemite prve zvoke otroka. Za snemanje potrebujete kabel na "bananco".

AngelSounds – Classic Mini – poslušalec srčka v času nosečnosti

34,0036,00
Izdelek AngelSounds MINI je nov izdelek. Je fizično manjši. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSound je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novege življenja v prijetnem in domačem okolju. Aparat AngelSounds lahko povežete s svojim telefonom ali drugo napravo ki omogoča snemanje. Za snemanje potrebujete ustrezen kabel. Brez kabla ne morete povezati napravi. Kabel ni priložen.

Dezikim Derm Kimi, tekoče alkoholno razkužilo za dezinfekcijo rok z baketricidnim in virucidnim delovanjem

6,41
Alkoholno razkužilo za roke Virucidno, baktericidno in fungicidno delovanje. Za kirurško in higiensko razkuževanje rok. Hitro uniči široko paleto mikroorganizmov (bakterije, mikobakterije, glive, kvasovke in viruse). Zagotavlja podaljšano zaščito pred mikroorganizmi do 3 ure. Dermatološko testirano. Vsebuje dodatke za nego kože s podaljšanim delovanjem. Za poklicno in splošno uporabo.

Elektronski merilec krvnega tlaka

64,00
Digitalni merilnik krvnega tlaka JUMPER za ponovno polnjenje Lastnosti: Velik zaslon omogoča enostavno branje. Zaslon ima osvetlitev ozadja. Spremljajte svoje

Oksimeter

38,00
Določanje arterijske nasičenosti s kisikom (SpO2) in srčnega utripa (frekvenco pulza). Enostavno merjenje popolnoma brez bolečin. Majhen in lahek za uporabo doma in na poti.

Osebna bluetooth diagnostična tehtnica

34,00
Več kot 80% ljudi ne ne vzdržuje svojega zdravja in ne ohranja telesa v formi. Osebna bluetooth diagnostična tehtnica je preprosta in učinkovita rešitev za ohranjanje motivacije. Izmerite in sledite svojim vitalnim funkcijam.

Termometer za čelo / uho

29,00
Termometer ima izredno natančen senzor s katerim hitro in natančno merimo telesno temperaturo. Omogoča merjenje v °C in °F. Primeren za celo družino, tako za dojenčke, otroke, kot tudi odrasle. Priložen je podstavek za priročno shranjevanje. Osebi lahko izmerite temperaturo medtem ko spi.

AngelSounds Mini z aplikacijo

51,0052,90
Veseli smo, da imamo v ponudbi dva modela AngelSounds CLASIC in MINI s posebno mobilno aplikacijo. Od sedaj boste lahko razvoj svojega dojenčka spremljali preko mobilne aplikacije. Izbirate lahko med dvema modeloma AngelSounds in sicer AngelSounds MINI in AngelSounds CLASIC. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSounds je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novega življenja v prijetnem in domačem okolju. Z napravo s katero lahko snemate lahko posnemite prve zvoke otroka. Napravo ne morete povezati z bluetootom.