Smo zastopniki za magnetno terapijo. V naši ponudbi imamo tako medicinske magnetne terapije, kot tudi magnetne terapije za domačo uporabo.

Magnetna terapija se uporablja tudi pri zdravljenju živali in za boljše rezultati živali katere tekmujejo. Konji ki uporabljajo magnetno terapijo dosegajo bistveno boljše rezultate.

Magnetna terapija je tehnika, ki z uporabo nizkofrekvenčnih magnetnih polj izmeničnega ali stalnega delovanja vpliva na telo. Terapije se uporabljajo tako v medicini kot tudi v kozmetologiji. Terapija je učinkovita kot posledica naravne reakcije telesa na magnetno polje. Naše telo se odziva na vse vrste zunanjih vplivov, tudi na magnetna polja.

Preberite si naš blog s članki o magnetni terapiji.

Prikazovanje 1–9 od 17 rezultatov

Magnetna blazina – enojno ležišče

210,00
Magnetna blazina in dodatki so narejene iz visoko inovativne, tehnološke tkanine, pridobljene z združevanjem srebrnih vlaken, karbonskih vlaken in bakra. Kombinacija tkanine je antistatična in mehka na dotik.  Omeniti je potrebno, da tkanina ni čutiti kovinska kljub srebrnim, karbonskim in bakrenim vlaknam, ampak je čutiti mehko prevladujoče blago. Blazino položite na žimnico na kateri spite. Pozitivni učinki za telo se pričnejo takoj. In sicer manj prostih radikalov, telo se hitreje regenerira, imate večjo fizično moč, spanec je mirnejši. Da povečate učinkovitost same blazine jo priklopite na aparat za magnetno terapijo. Kako zdravimo telo z elektromagnetno blazino smo pisali v Vse o magnetni blazini. Velikost 80 x 190 cm.

Magnetna blazina – zakonska postelja

360,00
Magnetna blazina in dodatki so narejene iz visoko inovativne, tehnološke tkanine, pridobljene z združevanjem srebrnih vlaken, karbonskih vlaken in bakra. Kombinacija tkanine je antistatična in mehka na dotik.  Omeniti je potrebno, da tkanina ni čutiti kovinska kljub srebrnim, karbonskim in bakrenim vlaknam, ampak je čutiti mehko prevladujoče blago. Blazino položite na žimnico na kateri spite. Pozitivni učinki za telo se pričnejo takoj. In sicer manj prostih radikalov, telo se hitreje regenerira, imate večjo fizično moč, spanec je mirnejši. Da povečate učinkovitost same blazine jo priklopite na aparat za magnetno terapijo. Kako zdravimo telo z elektromagnetno blazino smo pisali v Vse o magnetni blazini. Velikost 160x190 cm.

Magnetna naprava Bimag

99,00
BIMAG je visokofrekvenčna naprava, ki izkorišča elektromagnetno energijo za zdravljenje različnih diagnoz. Ta naprava je združljiv z napravami ki so opremljeni z visokofrekvenčnim magnetnim vhodnim priključkom kot so vzmetnice, pasovi, telovniki,… Uporaba BIMAG naprave  je zelo enostavna. Napravo postaviti na predel telesa, ki ga želite zdraviti in pritisnite gumb start. Lahko pa napravo uporabljate preko priključkov kot so vzmetnica- blazina, pas, telovnik,… BIMAG naprava  ima dva izhodna priključka, tako da lahko istočasno uporabljate več dodatne opreme (na primer: vzmetnica- blazina in pas okoli vratu istočasno) Generatos z visoko frekvenco za magnetno terapij

Magnetna naprava BIOSALUS

2.100,00
Nizka in visoka frekvenca magnetne terapije v eni napravi! BIOSALUS je naprava z visoko in nizko frekvenco in izkorišča elektromagnetno energijo za zdravljenje različnih diagnoz. Naprava je združljiva z napravami, ki so opremljene z visokofrekvenčnimi magnetnimi vtiči kot so na primer: vzmetnice- blazine, trakovi, telovniki in podobno. Uporaba naprave BIOSALUS je zelo enostavna. Enostavno nastavite magnetne plošče in/ ali dodatkov na predel telesa, ki ga želite tretirati in pričnete z delom s pomočjo enega od 92 programov. Aparat je bil zasnovan in oblikovan za uporabo različnih področij, vključno z:
 1. Dokončno zdravljenje
 2. Fizioterapijo
 3. Estetiko
 4. Zdravljenje doma
Proizvajalec izjavlja, da je naprava BIOSALUS medicinski pripomoček.

Magnetna naprava ML2 magneto light

1.770,00
Inovativna naprava, ki združuje IPL in magnetoterapijo. Vsebuje kar 46 programov terapevtskih postopkov, za odpravo bolečin in uporabo v kozmetični dermatologiji. Idealen je za dom ali profesionalno uporabo, za obraz in telo (proti celulitu, bolečinam, raznim boleznim, osteoporozi, itd.).

Magnetna naprava ML2 medical pro

380,00
Visokofrekvenčni generator za magnetno terapijo. ML2 MEDICAL PRO je visokofrekvenčni generator. Uporablja se za zdravljenje različnih patalogij. Naprava je združljiva z pripomočki, ki so opremljeni z visokofrekvenčnim magnetom. Pripomočki so vzmetnice- blazine, pasovi, telovniki, obrazna maska,… Uporaba ML2 MEDICAL PRO je zelo enostavna.

Magnetna terapija konjev

1.600,00
MiaPharma raziskovalni center je razvil nekaj povsem novega na področju veterinarske terapevtske tehnologije. Komplet za zdravljenje konjev vsebuje:
 • naprava ML2 v priročni torbici
 • oddeja
 • blazina za vrat
 • štiri trakovi za noge - ožji
 • štiri trakovi za noge - širši
 • detektor za preverjanje delovanje naprave
 • kabli in modri elastični trak
 • navodila uporabe
Velikost blazine: 160 cm. Primerni za Arabske konje kot skakalne konje.

Magnetni jopič

159,00
Magnetni jopič za izvajanje magnetne terapije.

Magnetni obrazni trak

39,00
Koristen pripomoček za tiste, ki trpijo zaradi nevralgije trigeminalnega živca, zobobola in podobno. Prav tako je magnetni obrazni trak namenjen vsem tisim, ki želijo odložiti procese staranja (zdravljenje anti age).