WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Prevodni gel

1,9018,30
Primeren je za kavitacijo, ultrazvok, Angelsounds. Ta gel je izredno priljubljen med zdravniki, fizioterapevti, kozmetičnimi tehniki. Gel zagotavlja zanesljivo in pravilno prevodnost dojenčkovega zvoka do matere. Gel ni škodljiv in ne draži kože. Zaradi posebne sestave gela omogoča izredno tanek sloj nanosa, ki ga zaradi počasnega sušanja ni potrebno pogosto obnavljati. Gel je po sestavi gost zaradi česar ne polzi po telesu, poleg tega je izredno prevoden, kar je ena glavnih lastnosti kvalitetnih ultrazvočnih gelov. Prevodni gel je prozoren (1 liter ) ali v modri barvi (260 ml).

Stimulator mišic MP6 Truck

420,00 342,00
Najbolj prodajni model stimulacije mišic. Uporabljajo ga v kozmetičnih salonih, ordinacijah fizioterapij in tudi posamezniki doma. Aparat je enostaven za uporabo, poleg tega ga lahko nadgradite z infrardečo lučjo, več izhodnimi kanali in dodatki iz jelenje kože.

Ultrazvočna sonda

292,00
Ultrazvočna sonda 1 / 3 Mhz premer 30 (nova serija) (pazite pri izbiri vašega modela excell)

trakovi elektrod iz jelenje kože – par, 60, 80 in 140cm

23,1830,50
Usnjeni trakovi jelenje kože z elektrodami. Dolžina trakov je 60 cm. V kompletu sta dva traka. Trakovi se vedno in samo uporabljajo v paru. Zapenjanje trakov je na sistem ježka. Pakirano v paru oziroma dva trakova. Dostopni so v parih v velikosti:
  • 60 cm (za roke, meča, kolena)
  • 80 cm (za stegna)
  • 140 cm (za predel trebuha)

Ultrazvočna sonda

magnetna sonda s fotokatalizo Pulzna svetloba premera 30- nova serija.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.