WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Elektronski merilec krvnega tlaka

64,00
Digitalni merilnik krvnega tlaka JUMPER za ponovno polnjenje Lastnosti: Velik zaslon omogoča enostavno branje. Zaslon ima osvetlitev ozadja. Spremljajte svoje

Oksimeter

38,00
Določanje arterijske nasičenosti s kisikom (SpO2) in srčnega utripa (frekvenco pulza). Enostavno merjenje popolnoma brez bolečin. Majhen in lahek za uporabo doma in na poti.

Magnetna naprava Bimag

99,00
BIMAG je visokofrekvenčna naprava, ki izkorišča elektromagnetno energijo za zdravljenje različnih diagnoz. Ta naprava je združljiv z napravami ki so opremljeni z visokofrekvenčnim magnetnim vhodnim priključkom kot so vzmetnice, pasovi, telovniki,… Uporaba BIMAG naprave  je zelo enostavna. Napravo postaviti na predel telesa, ki ga želite zdraviti in pritisnite gumb start. Lahko pa napravo uporabljate preko priključkov kot so vzmetnica- blazina, pas, telovnik,… BIMAG naprava  ima dva izhodna priključka, tako da lahko istočasno uporabljate več dodatne opreme (na primer: vzmetnica- blazina in pas okoli vratu istočasno) Generatos z visoko frekvenco za magnetno terapij

Torba

49,0061,00
Torba za aparat MP6 - eXcell - IRD. Torba je na zadrgo z ročajem na ramo. Srednja torba je namenjena za shranjevanje in prenašanje stimulatorja mišic ali ultrazvoka. Velika torba je namenjena za shranjevanje in prenašanje stimulatorja mišic ali ultrazvoka in infrardečih plošč.

Magnetni jopič

159,00
Magnetni jopič za izvajanje magnetne terapije.

modri elastični trak, različnih dolžin

7,609,00
Širina traku je 8 cm. Na voljo imamo različne dolžine. V kompletu je en trak. Trak je elastičen. Zapenjanje traku je na sistem ježka.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.