Prikaz vseh 7 rezultatov

AngelSounds – Classic – poslušalec srčka nosečnic

42,0044,00
Poslušajte srček svojega še nerojenega dojenčka. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSound je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novega življenja v prijetnem in domačem okolju. S svojim magnetofonom in priloženem kablu za vedno posnemite prve zvoke otroka.

AngelSounds – Classic Mini – poslušalec srčka v času nosečnosti

34,0036,00
Izdelek AngelSounds MINI je nov izdelek. Je fizično manjši. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSound je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novege življenja v prijetnem in domačem okolju. S svojim magnetofonom in priloženem kablu za vedno posnemite prve zvoke otroka.

Elektronski merilec krvnega tlaka

64,00
Digitalni merilnik krvnega tlaka JUMPER za ponovno polnjenje Lastnosti: Velik zaslon omogoča enostavno branje. Zaslon ima osvetlitev ozadja. Spremljajte svoje

Oksimeter

38,00
Določanje arterijske nasičenosti s kisikom (SpO2) in srčnega utripa (frekvenco pulza). Enostavno merjenje popolnoma brez bolečin. Majhen in lahek za uporabo doma in na poti.

Osebna bluetooth diagnostična tehtnica

34,00
Več kot 80% ljudi ne ne vzdržuje svojega zdravja in ne ohranja telesa v formi. Osebna bluetooth diagnostična tehtnica je preprosta in učinkovita rešitev za ohranjanje motivacije. Izmerite in sledite svojim vitalnim funkcijam.

Termometer za čelo / uho

29,00
Termometer ima izredno natančen senzor s katerim hitro in natančno merimo telesno temperaturo. Omogoča merjenje v °C in °F. Primeren za celo družino, tako za dojenčke, otroke, kot tudi odrasle. Priložen je podstavek za priročno shranjevanje. Osebi lahko izmerite temperaturo medtem ko spi.

AngelSounds Mini z aplikacijo

51,0052,90
Veseli smo, da imamo v ponudbi dva modela AngelSounds CLASIC in MINI s posebno mobilno aplikacijo. Od sedaj boste lahko razvoj svojega dojenčka spremljali preko mobilne aplikacije. Izbirate lahko med dvema modeloma AngelSounds in sicer AngelSounds MINI in AngelSounds CLASIC. AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSounds je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novega življenja v prijetnem in domačem okolju. S svojim magnetofonom in priloženem kablu za vedno posnemite prve zvoke otroka.