Izredno ponosni smo, da smo zastopniki in distributerji tako kvalitetnih stimulatorjev mišic že 20 let.

Stimulatorji mišic so edinstveni zato ker se lahko nadgradijo z infrardečo lučjo, novejši celo z magnetno blazino. Aparati delujejo na električni vtič in jim ni potrebno menjavati dragih baterij. Stimulatorjem so priložene samolepljive in jelenje elektrode, katere se ne obrabijo. Zato lahko rečemo, da ko enkrat kupite aparat nimate več nobenih dodatnih stroškov.

MiaPharma stimulatorji mišic so izredno priljubljeni aparati za estetske terapije hujšanja in oblikovanja telesa v kozmetičnih salonih in tens terapijah fizioterapevtov.

Prikazovanje 1–24 od 29 rezultatov

3 v 1 – Stimulator mišic + Magnetna + Infrardeča luč

844,00
Naprava vsebuje:
 • stimulacija mišic
 • magnetna terapija
 • terapija z infrardečo lučjo
Združene so koristne lastnosti elektrostimulatorja in magnetne terapije, ki pomagajo telesu priti v odlično formo in odlično počutje. BODY PRO nudi 250 programov, ki so namenjeni za dobro fizično počutje in lepoto telesa in obraza. Programi so razdeljeni na estetske, športne, za sprostitev in protibolečinske programe. Zahvaljujoč BODY PRO je možno izkoristiti tudi prednosti visokofrekvenčne magnetne terapije. Aparatu je že priloženih par magnetnih plošč. Blazine in razni dodatki je možno dokupiti kot dodatno opremo.

Barvni kabel

44,00
Barvni kabli za povezavo aparata z elektrodami. Kabli so narejeni iz mehkega PVC. Glede na model aparata izberite med:
 • Narejeno iz mehkega PVC - dolžina: 2 m. 15 poles za aparat MP6 ali
 • Narejeno iz mehkega PVC - dolžina: 2 m. 25 poles za aparat MP6 Truck in Body Pro

Gobice za gumi elektrode 50 x 50 mm, par

4,50
Gobice za uporabo z gumi elektrodami.
 • izdelane iz trpežne pene - pred uporabo se peno zmoči z vodo
 • narejene kot žepek, v katerega se vstavi gumi elektroda
 • v kompletu sta 2 kosa gobic

Infrardeča luč

353,00
Nadgradite vaš stimulator mišic z infrardečimi lučmi. Izvajali boste dve terapiji istočasno: stimulacijo mišic in infrardečo luč.

jelenje blazinice, pakirano po 4 blazinice

14,2415,25
Usnjene blazinice jelenje kože z elektrodami. V ponudbi imamo dve velikosti blazinic. Pakirane so po 4 blazinice. Blazinice se pritrdijo na telo z modrimi elastičnimi trakovi.

jelenji copati

54,90
Unipolarni prevodni copati. Copati so iz jelenje kože. Namenjeni so povečanju cirkulacije obtoka. Uporablja se jih lahko na vse stimulatorje mišic.

Komplet jelenje blazinice in modri elastični trakovi

72,00
Komplet vsebuje: 6 elastičnih trakov + 12 jelenjih usnjenih elektrod:
 • 12 kom jelenjih blazinic velikosti 80x120cm
 • 2 kom elastičnih trakov dolžine 100cm
 • 2 kom elastičnih trakov dolžine 80cm
 • 2 kom elastičnih trakov dolžine 60cm

maska iz jelenje kože

54,90
Maska za lifting obraza. Maska in odprtine za oči,nos in usta. Pritrdi se jo s strakovi na ježke- ti trakovi so del maske. Masko se lahko uporablja na vse stimulatorje mišic.

modri elastični trak, različnih dolžin

7,609,00
Širina traku je 8 cm. Na voljo imamo različne dolžine. V kompletu je en trak. Trak je elastičen. Zapenjanje traku je na sistem ježka.

Mp6 infra

1.099,00
Stimulacija mišic, ki ima veliko izhodne moči in kar 814 različnih programov, s katerimi boste izredno hitro dosegli željene rezultate. Vsak program je razvi za točno določeno težavo. Najpomemjbnejše pa je, da lahko izvajte kar dve terapiji istočasno- infrardečo luč in stimulacijo in na ta način dosežete še hitreje rezultat.

Razdelilec kabla na klip

12,00
Razdelilec kanala na klip. S tem razdelilcem podvojimo izhod kanala. Pakirano z dvema kabloma. En je rdeči, drugi črni.

Razdelilec kabla na vtič

12,00
Razdelilec kanala na 2mm vtič. S tem razdelilcem podvojimo izhod kanala. Pakirano z dvema kabloma. En je rdeči, drugi črni.

samolepljive elektrode -okrogle, premer 26mm

7,50
SAMOLEPILNE ELEKTRODE NA KLIP IZ PENE. Pakirane so po 30 nalepk.

samolepljive elektrode na klip

3,66
SAMOLEPLJIVE ELEKTRODE NA KLIP Samo za zunanjo uporabno. Poveži elektrode s kabli. Elektrode se dobro pritrdijo na očiščeno kožo. Po tretmaju se elektrode nežno odstranijo. Elektrode imejte shranjene v pvc vrečki in jih ne izpostavljajte toploti -soncu, radiatorji,.... Elektroode lahko uporabljate večkrat. Uporabili jih boste lahko cca. 40 krat (če boste elektrode nanašali na mastno kožo se elektrode hitreje obrabijo) Samolepljive elektrode lahko uporabljate na vseh stimulatorjih mišic Sport elect, Compex, MiaPharma, Globus, Cefar-Compex, Sinkopa, Enraf-Nonius, Medikoel, itd.... V kolikor vaš stimulator mišic nima izhoda na klip ampak ima izhod na vtič zamenjajte izhod z razdelilcem. Elektrode na klip so bistveno cenejše napram elektrodam na vtič. Paket vsebuje 4 nalepke samolepljivih elektrod. Elektrode so pravokotne oblike premera: 45 mm x 80 mm Po super ugodni ceni!

samolepljive elektrode na klip iz pene

4,3913,17
Paket vsebuje 4 nalepke samolepljivih elektrod. Elektrode so pravokotne oblike premera: 45 mm x 80 mm Po super ugodni ceni!

samolepljive elektrode na klip, okrogle

3,6610,98
Elektrode na klip so bistveno cenejše napram elektrodam na vtič. Paket vsebuje 4 nalepke samolepljivih elektrod. Elektrode so pravokotne oblike premera: 45 mm x 80 mm Po super ugodni ceni!

Samolepljive elektrode na vrvico

4,5013,50
Paket vsebuje 4 nalepke samolepljivih elektrod. Elektrode so pravokotne oblike premera: 45 mm x 80 mm Po super ugodni ceni!

Samolepljive elektrode s peno na vrvico

5,5016,50
SAMOLEPILNE ELEKTRODE S PENO NA VRVICO Samo za zunanjo uporabno. Poveži elektrode s kabli. Elektrode se dobro pritrdijo na očiščeno kožo. Po tretmaju se elektrode nežno odstranijo. Elektrode imejte shranjene v pvc vrečki in jih ne izpostavljajte toploti -soncu, radiatorji,.... Elektrode lahko uporabljate večkrat. Če boste elektrode nanašali na mastno kožo se elektrode hitreje obrabijo. Samolepljive elektrode s peno na vrvico lahko uporabljate na vseh stimulatorjih mišic Sportelect, Compex, MiaPharma, Globus, Cefar-Compex, Sinkopa, Enraf-Nonius, Medikoel, itd.... Paket vsebuje 4 nalepke samolepljivih elektrod s peno na vrvico. Elektrode so pravokotne oblike premera: 45 mm x 80 mm Po super ugodni ceni!

Sprememba izhoda

7,50
Par apapterja na klip (red-black) za O 2 mm izhod kanala. Izhod kanala z 2mm vtičem spremenimo na klip in si močno zmanjašamo strošče pri nakupu elektrod, prav tako stimulatorje nadgradimo z raznimi jelenjimi trakovi in podobno. V ceni je par adapterjev, črn in rdeč.

Sprememba izhoda iz klipa na vtič (moški, moški)

12,00
Sprememba izhoda. Oba izhoda sta 2mm. Pakirano z dvema kabloma.

Sprememba izhoda iz klipa na vtič (ženski, moški)

12,00
Sprememba izhoda. Oba izhoda sta 2mm. Pakirano z dvema kabloma.

Stimulator mišic + Magnetna Body Pro

490,00
Združene so koristne lastnosti elektrostimulatorja in magnetne terapije, ki pomagajo telesu priti v odlično formo in odlično počutje. BODY PRO nudi 250 programov, ki so namenjeni za dobro fizično počutje in lepoto telesa in obraza. Programi so razdeljeni na estetske, športne, za sprostitev in protibolečinske programe. Zahvaljujoč BODY PRO je možno izkoristiti tudi prednosti visokofrekvenčne magnetne terapije. Aparatu je že priloženih par magnetnih plošč. Blazine in razni dodatki je možno dokupiti kot dodatno opremo. Nikakor ne smemo pozabiti, da lahko aparat nadgradimo tudi z infrardečo lučjo. V tem primeru bost izvajali kar 3 terapije istočasno: infrardečo luč električno stimulacijo in visokofrekvenčno magnetno terapijo.