WOOCOMMERCE

FEATURED PRODUCTS

Products marked as featured in admin panel

Elektronski merilec krvnega tlaka

84,00 64,00
Digitalni merilnik krvnega tlaka JUMPER za ponovno polnjenje Lastnosti: Velik zaslon omogoča enostavno branje. Zaslon ima osvetlitev ozadja. Spremljajte svoje

Magnetna naprava BIOSALUS

2.990,00 2.100,00
Nizka in visoka frekvenca magnetne terapije v eni napravi! BIOSALUS je naprava z visoko in nizko frekvenco in izkorišča elektromagnetno energijo za zdravljenje različnih diagnoz. Naprava je združljiva z napravami, ki so opremljene z visokofrekvenčnimi magnetnimi vtiči kot so na primer: vzmetnice- blazine, trakovi, telovniki in podobno. Uporaba naprave BIOSALUS je zelo enostavna. Enostavno nastavite magnetne plošče in/ ali dodatkov na predel telesa, ki ga želite tretirati in pričnete z delom s pomočjo enega od 92 programov. Aparat je bil zasnovan in oblikovan za uporabo različnih področij, vključno z:
  1. Dokončno zdravljenje
  2. Fizioterapijo
  3. Estetiko
  4. Zdravljenje doma
Proizvajalec izjavlja, da je naprava BIOSALUS medicinski pripomoček.

samolepljive elektrode na klip iz pene

4,3913,17
Paket vsebuje 4 nalepke samolepljivih elektrod. Elektrode so pravokotne oblike premera: 45 mm x 80 mm Po super ugodni ceni!

To mark a product as featured go to Dashboard > Products. Find the product you would like to feature and click the Featured Star.